Alain Clark, Cor Bakker & Band

Zanger Alain Clark, pianist Cor Bakker en diens band in een concert vol soul. Hits van Clark in een jazzy jasje, maar ook liedjes van Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en anderen. Jazz on the Corner is erg blij dat deze muzikanten voor hun eerste lustrum: 5 jaar Jazzdagen Harderwijk willen meewerken met dit speciale concert. U zult niet vaak de gelegenheid krijgen om een concert van deze artiesten in zo’n prachtige en intieme ambiance als in de Catharinakapel mee te maken.

Zanger Alain Clark en pianist Cor Bakker gaan al een flinke tijd terug. ‘Als muziek liefhebbende tiener heb ik altijd enorm tegen Cor opgekeken’, aldus Clark. Sinds ze voor een War Child-project samenwerkten, hebben de twee elkaar niet meer uit het oog verloren. ‘De bewondering is alleen maar gegroeid.’

In 2020 verscheen Clarks nieuwe album Sunday Afternoon. Alle bijbehorende concerten waren op zondagmiddagen, maar met Cor Bakker schittert hij op donderdag 28 oktober 2021 in de intieme Catharinakapel. Hits als Blow Me Away en This Ain’t Gonna Work krijgen een nieuw jazzy jasje. Bijgestaan door gitarist Maarten van der Grinten en bassist (tba) spelen ze echter ook hun favoriete nummers van Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en anderen. Een concert vol soul om niet te missen. Laat u deze kans niet voorbijgaan! 

Datum

donderdag 28 oktober 2021
Verlopen!

Tijd

19:30

Meer Info

Info & boeken

Locatie

Catharinakapel
Harderwijk