favicon logo Cor Bakker

Cor Bakker

Het lied op de planken

Cor Bakker en Jacques Klöters (zie foto) werken al 40 jaar samen. Cor Bakker, Nederlands beste en meest ervaren begeleider van kleinkunstenaars zoals Jenny Arean, Karin Bloemen, Paul de Leeuw e.v.a. Jacques Klöters, groot kenner van het kleinkunstlied. Hij bracht vijf succesvolle bloemlezingen met liedjes uit en kent net als Cor iedereen in de wereld van de kleinkunst.

Beide mannen gaan tijdens deze voorstelling op zoek naar de mooiste liederen van de laatste 40 jaar. Cor Bakker laat ze zingen door ouwe rotten en jonge talentvolle zangers die een verrassende uitvoering zullen brengen van dit prachtige repertoire, begeleid door Frits Landesbergen, Jeroen Vierdag en Carlo van der Put.

Jacques Klöters, boeiend verteller, zal de avond op zijn bekende geestige wijze aan elkaar praten. Cor en Jacques leerden elkaar kennen toen ze allebei lesgaven aan de Academie voor Kleinkunst. Ze hadden twaalf jaar samen een radioprogramma, het Podium voor de Nederlandse Lichte Muziek, waarin ze meer dan honderd kleinkunstenaars te gast hadden. In die tijd ontwikkelde zich een hechte band die tot een vriendschap is uitgegroeid.

Kom genieten van een unieke warme, sfeervolle avond, vol verrassingen, muzikaal genot en humor.

Lijst met artiesten volgt spoedig…

Datum

zaterdag 2 maart 2024

Tijd

20:15 - 20:15

Meer info

Info & Kaarten

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo
Heiloo
Info & Kaarten