Ramses!

Renée van Wegberg, Béatrice van der Poel, Sjors van der Panne, Gerard Alderliefste en de band bestaande uit: Arie den Boer, drums en Jeroen Vierdag, bas o.l.v. Cor Bakker op piano brengen samen een ode aan Ramses Shaffy om nooit te vergeten.

Zij bundelen hun liefde, passie en kunsten in dit rijke muziekprogramma. Ondersteund door de band laten zij bekend én onbekend Shaffy repertoire verder zwerven: een vurige wens van de in 2009 overleden zanger en levenskunstenaar. Heerlijke verhalen en anekdotes verbinden de muziek en houden Ramses springlevend.

Cor Bakker, fan van Shaffy’s repertoire, toerde eerder met alle muzikanten van deze avond en vertolkt de muziek als geen ander: virtuoos, harmonieus en met gevoel voor het tijdsbeeld van de composities.
De veelzijdige en geprezen zangeres Renée van Wegberg vertolkte recent Liesbeth List in de gelijknamige musical over List’s leven en is zeer vertrouwd met het Shaffy lied.
Ook zal Béatrice van der Poel, met haar prachtige stem, haar eigen Shaffy en List interpretaties laten horen. De creatieve liedjesschrijfster heeft talloze CD’s en voorstellingen op haar naam staan.
Liedjesschrijver en chansonnier Sjors van der Panne groeide al jong op met chansons en Shaffy & List. Hij toont zich succesvol aan het publiek met een ‘Shaffiaanse’ authenticiteit en kan deze avond dus niet ontbreken!
Gerard Alderliefste begeleidde Ramses in zijn laatste vijf levensjaren naar diverse podia. De vertolking van Gerard Alderliefste en Liesbeth List van de hit 
Laat me / Vivre van Shaffy zorgde voor een heuse come-back.

Ramses bleek tot op het einde de ongeëvenaard charismatische zanger die hij altijd was geweest.

In samenwerking met De Zee Theaterproducties bieden we u een speciale, hartverwarmende en bijzondere voorstelling die de echte Ramses liefhebber absoluut niet mag missen.

Regisseur: Erris van Ginkel.

Datum

vrijdag 30 september 2022 - zondag 2 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

20:15

Meer Info

Info & Boeken

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo
Heiloo