Cor Bakker

PERSBERICHT

Win een gratis piano masterclass van Cor Bakker

De bekende pianist Cor Bakker zette twee jaar geleden zijn online pianocursus op, waarin deelnemers piano leren spelen vanuit het gemak van hun eigen huis en in hun eigen tempo. Recent heeft Cor zijn 10.000ste deelnemer aan zijn gratis proeflessen mogen verwelkomen. Om dat te vieren kunnen 3 mensen een gratis masterclass winnen.

Cor bakkerMasterclass

Onder alle deelnemers van zijn gratis proeflessen of vervolgcursussen verloot Cor 3 plekken in een speciale masterclass bij hem thuis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor gratis proeflessen via www.pianospelenmetcor.nl en worden zo automatisch op de hoogte gehouden van deze actie.

Waarom online pianolessen? 

Na de optredens spreekt Cor Bakker naar eigen zeggen vaak mensen die vertellen dat ze altijd al hebben willen leren spelen, maar nooit tot actie zijn overgegaan. Geen tijd, geen geld en schroom zijn vaak de redenen daarvoor.

“Alle argumenten die ik van mensen hoorde waarom ze nooit hebben leren pianospelen, terwijl ze dit wel heel graag willen, heb ik geprobeerd weg te halen door het maken van de online lessen.  Je kunt piano leren spelen in je eigen tijd, ik word als leraar nooit boos en ongeduldig, je kunt op je gemak altijd de lessen terugkijken en het is veel goedkoper dan wanneer je pianolessen volgt bij een leraar,” aldus Cor Bakker.

Cor Bakker probeert op deze manier hobbels bij mensen weg te nemen en zo heel veel mensen te helpen om toch piano te leren spelen.

“Ik zou het heel leuk vinden als heel Holland piano leert spelen: het is heel goed voor de hersenen, je wordt er blij van, je wordt er slimmer van, kinderen kunnen zich beter concentreren, bij ouderen houdt het dementie langer buiten deur. Het is gezellig, het is sociaal, je gaat samenspelen. Het is op alle fronten een win win. Ik gun iedereen de lol van piano spelen, want het is het leukste wat er is!”

De online pianolessen zijn niet alleen voor beginners, maar ook voor mensen die het weer willen oppakken.

“Er zit een klein schoolmeestertje in mij. Ik houd ervan om mensen dingen uit te leggen. Ik heb altijd veel lesgegeven en word er heel blij van als ik met kleine, simpele dingen mensen op weg kan helpen. Ik vind het heerlijk als iedereen het naar zijn zin heeft. Dat geldt voor de mensen die naar één van mijn concerten gaan, maar ook voor de mensen die mijn online pianolessen volgen. Dat ik iets kan toevoegen, dat is een grote beloning”, zegt Cor.

———————EINDE PERSBERICHT———————–

Noot voor de redactie: voor vragen kunt u contact opnemen met Nienke Pantjes via info@corbakker.nl