Cor Bakker

Cor Bakker & Sjors van der Panne

Meester-pianist Cor Bakker gaat de zanger Sjors van der Panne begeleiden. Twee mannen die blij zijn dat ze mooie dingen mogen maken, waarde kunnen toevoegen. Een lied is maar een tekst of zijn wat noten, maar het zingen van Sjors blaast er adem in, leven want hij is een levende verteller van het Nederlandse lied en de rijke begeleiding van Cor Bakker geeft dat lied vleugels. 

Sjors van der Panne is een gepassioneerd  man die het glas graag vol ziet. Hij zet zich in voor goede doelen, kijkt hoopvol vooruit maar kan ook bewonderend achterom kijken naar het muzikale verleden en de mooie liederen die toen geschreven werden. Hij vindt het spannend om met Cor te werken omdat die zo’n goede luisteraar en een boeiende begeleider die zijn eigen beleving van de muziek steeds verrassend weet in te kleuren.

Cor Bakker is een muzikale alleskunner, er klinkt ook bij hem altijd blijheid en optimisme door in zijn muziek en daarbij, Cor heeft in hoge mate de gave van bewondering. Zeker ook voor Sjors van der Panne. Hij ziet in hem een complete artiest, iemand die alle facetten van zijn vak beheerst. Het is niet alleen diens fijne manier van zingen dat Cor aanspreekt maar vooral ook zijn gedrevenheid die hem aan Brel doet denken, aan Shaffy terwijl hij toch volledig Sjors van der Panne blijft.

Dat wordt een prachtige muzikale ontmoeting. 

Datum

donderdag 21 november 2024

Tijd

20:15

Meer info

Info & Kaarten

Locatie

Het Theater Blaricum
Huizerweg 13, Blaricum
Info & Kaarten