ZONDAG 1 NOVEMBER – 14:30 TOT ± 16:00 en…

ZONDAG 1 NOVEMBER – 16:30 TOT ± 18:00

foto: annemieke van der togt

Het was muzikale liefde op het eerste gezicht tussen zangeres Fay Claassen en pianist Cor Bakker. In Cor-i-Fay vieren ze hun band met een reeks Nederlandse chansons, jazzy ballads en komische levensverhalen.

Fay Claassen en Cor Bakker
Het was muzikale liefde op het eerste gezicht tussen zangeres Fay Claassen en pianist Cor Bakker. Bakker: ‘Midden in een lied werd ik door haar stem zo geraakt dat de tranen kwamen en maar bleven komen. Ik zou wel een hersenscan van mezelf willen hebben van dat moment. Emotionele incontinentie. Nog nooit eerder meegemaakt.’ Inmiddels werken de twee geregeld samen. Vandaag in een reeks Nederlandse chansons, jazzy ballads en komische levensverhalen.Cor-i-Fay


In Cor-i-Fay brengen Claassen en Bakker muziek die voor hen persoonlijk belangrijk is. En die de ander lang niet altijd al kende. Fay Claassen, die onlangs twee Edisons won, vertelt: ‘Door Cor ben ik verliefd geraakt op het zingen van Nederlandse liedjes. We zijn twee muzikale handen op één buik. En tijdens onze concerten gebeuren altijd spannende dingen.’ Fay Claassen en Cor Bakker dagen het publiek en elkaar uit.

https://delamar.nl/voorstellingen/cor-bakker-fay-claassen/2020-11-01-16-30/

De La Mar theater, Marnixstraat 402, Amsterdam