favicon logo Cor Bakker

Cor Bakker

van zo zo naar zo hé!

Evenement

Cor Bakker is waarschijnlijk bij u het meest bekend van t.v.-programma’s zoals NPO2’s Podium Klassiek, Cor & Co, Cor op reis, Cor achter de dijken en uiteraard alle shows met Paul de Leeuw. Of de verschillende theaterconcerten (Pianokings, Cor goes Gipsy of Cor Bakker ontvangt …).

Maar wist u ook dat Cor tevens beschikbaar is voor een besloten optreden of evenement? Bent u op zoek naar sfeervolle achtergrond muziek, een concert of feestelijke avond? Dat kan van solo-piano, kwartet, bigband of zelfs symfonie-orkest. De samenstelling van het orkest wordt op maat gemaakt afhankelijk van de soort gelegenheid. Hieronder wat voorbeelden ter inspiratie…

Solo

Cor solo aan de piano; al spelend en vertellend test hij het muzikale geheugen van uw publiek.

Met solist

Het begeleiden van bekende solisten zoals: Madeline Bell, Deborah Brown, Brigitte Kaandorp, Edsilia Rombley, Laura Fygi, Henk Poort, Karin Bloemen, Paul de Leeuw, Vera Mann, Brigitte Nijman, Caselyn Francisco, Lils Macintosh, Joke Bruijs, Ernst Daniël Smid en vele anderen. Maar ook Oleta Adams en Al Jarreau!

Trio

Jazz trio/kwartet met muziek van Clare Fischer, Chick Corea en eigen composities.

Small bigband

Het kan ook grootser met de small bigband van Cor, waarbij het publiek staat te swingen op muziek van Ray Charles tot de Motown hits!

Het repertoire wordt altijd in overleg met Cor Bakker samengesteld. We denken graag mee om uw avond in muzikaal opzicht onvergetelijk te maken binnen de mogelijkheden van het budget.

Voor boekingen van Cor Bakker op uw besloten evenement, neem contact op met…

BURO2010

St Servatiusstraat 2

5473 GB Heeswijk Dinther

088 4828240