Cor Bakker

Cor is een trotse Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Toegekend omdat hij volgens het Kapittel “als solist een naam heeft opgebouwd, waarmee hij als een voorbeeld geldt voor jonge pianisten en muzikanten. Cor Bakker is Nederlands bekendste muzikaal begeleider op het gebied van lichte muziek en in de amusementswereld.”

Cor’s Wikipedia pagina met biografische info

COR & CO

Tussen 1996 en 2001 presenteerde Cor zijn eigen televisieprogramma Cor & Co waarin hij nationale en internationale bekendheden interviewde en begeleidde. Met zijn eigen orkest. Hieronder een YouTube compilatie van dit programma.

https://www.youtube.com/watch?v=v7m4VAxb3cs&feature=emb_logo

COR OP PAD

In dit programma dat Cor voor NH maakt brengt hij wekelijks een bezoek aan bekende Nederlanders met wie hij ooit heeft samengewerkt of een speciale band heeft. En spelen ze samen een lied. Hieronder een YouTube playlist van dit programma.

https://www.youtube.com/watch?list=PLmjnPbDnD0HgDm35rIXNQOBNXxVLarm_y&v=t_tMuCrxaXA&feature=emb_logo

DE KEUZE VAN COR

Als grote fan van “Muziekmozaïek”, het legendarische radioprogramma van Willem Duijs, is sinds 2017 Cor’s jongensdroom uitgekomen. Net zo’n radioprogramma. Elke zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur bij NH. En je kunt alle afleveringen gratis, waar en wanneer je wilt alsnog beluisteren: via de podcasts!